Op zoek naar goedkoop laten bestraten?

goedkoop laten bestraten
Stratenmakers voor een goedkope bestrating aan te laten leggen!
Erf laten bestraten. Wat kost een stratenmaker? Een stratenmaker is een vakman die uw bestrating snel en goedkoop maar zeker vakkundig kan plaatsen. Wie wilt er nu niet een stevig betegelde tuin? De meeste bestraters vragen voor een bestratingsklus een prijs per uur of per m.
slimcleaning.be
Tuin bestraten kosten op een rij Hovenier-Weetjes.nl.
Voor niveauverschil in uw tuin of voor perken kunt u een muurtje van bestrating aan laten brengen. Sierkeien: € 7 - € 35 per m2. Dit is vooral, zoals de naam het als zegt, voor de sier. Denk bijvoorbeeld aan de rand van een tuinpad of bij een kleine waterval. Tuin bestraten met grind. Liever een goedkoper alternatief voor het bestraten van uw tuin? Kies dan voor grind of split. U bent dan tot € 10 per m2 voordeliger uit. Een stratenmaker gebruikt voor het leggen van grind vaak grindplaten. Deze platen zorgen ervoor dat het grind op de juiste plek blijft liggen. Per m2 heeft u rond de 75 kg aan grind nodig. Laat u door een stratenmaker een oppervlakte van 30 m2 van grind voorzien, dan dient u rekening te houden met een totaalbedrag van rond de € 675. Soort Prijzen incl. € 7,50, per m2. € 12 per m2. € 12 - € 16 per m2. Snel en gemakkelijk de totale kosten voor uw bestrating. U heeft nu gelezen welke kosten er allemaal komen kijken bij het bestraten van uw tuin. Wat u nog niet weet, is wat het prijskaartje is voor specifiek uw situatie.
goedkoop laten bestraten
Tuin bestraten kosten. Wat is de prijs per m? Bereken hem hier!
En binnen uiterlijk 2 werkdagen ontvangt u van ons een offerte. U kunt het offerteformulier ook gebruiken om een adviesgesprek met ons aan te vragen. Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Bespaar tot wel 40. Binnen 2 min een prijs. 36 jaar ervaring. Bereken uw prijs. Bestrating laten aanleggen. Tuin bestrating laten aanleggen. Goedkope tuinman nodig? Schutting laten plaatsen. Tuin afgraven en leeghalen. In 1986 zette Bouke de Tuinaanleg-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een fijn en ervaren hoveniersbedrijf. Venenweg 17 i. BTW: 1868.58.711 B01. Bespaar tot wel 40. Binnen 2 min een prijs. Erkend door VHG. 36 jaar ervaring. Bereken uw prijs. Bereken uw prijs. Binnen 2 min. Bereken uw prijs. Hoveniersbedrijf Tuinaanleg-Concurrent b.v. Venenweg 17 i. Bekijk op Google Maps. ma vrij 8:00: - 17:00.: Kosten tuin bestraten.
goedkoop laten bestraten
Bestrating: de mogelijkheden en de kosten.
In het volgende overzicht staan de gemiddelde bijkomende kosten. Gemiddelde kosten inclusief btw. € 40 - € 60 per m goed voor 20 m. € 2 - € 5 per m. € 8 - € 14 per m. € 10 - € 14 per m. € 30 - € 50 per uur. Of de stratenmaker het tarief per m of het uurtarief vraagt hangt af van de klus. Spreek van te voren een tarief of prijs af, zodat u niet voor verrassingen komt staan. Zelf uw terras, pad of oprit aanleggen kost u gemiddeld tussen de € 20 en € 50 per m. Ziet u het niet zitten om zelf uw tuin te gaan bestraten en wilt u het liever laten doen door een specialist?
goedkoop laten bestraten
Tuin bestraten kosten: Hoeveel wordt er per m berekend?
Hou daarvoor rekening met een bedrag tussen de €35,-, en de €50,-, per uur. De vuistregel is om aan te houden? Hoe duurder de tuinman, hoe beter de kwaliteit. Het bestraten van een tuin is een hele klus, maar vakkundige leggers zoals de stratenmakers van de Stratenmakers-Gigant richten zich ook op andere onderdelen van de tuin en op de bijkomende werkzaamheden, waaronder grondwerk en riolering. Zodoende zijn wij ook het adres voor het aanleggen van opritten en terrassen. Onze opdrachten en projecten lopen uiteen van het woonrijp maken van nieuwbouwwoningen tot het aanleggen van sierbestrating. Een stratenmaker inschakelen via Stratenmakers-Gigant is daarom een keuze maken voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor het goedkoop aanleggen van uw tuin bestrating. Kosten extra materialen. Als u uw tuin laat bestraten door een stratenmaker kan het zo zijn dat er extra materialen gebruikt worden om uw tuin nog meer te verrijken. De kosten om uw tuin te laten bestraten zullen iets oplopen maar ook zal de bestrating mooier zijn afgewerkt.
Tuin bestraten: Wat kost het laten bestraten van uw tuin per m2?
Dan kost dit gemiddeld genomen rond de € 30 euro per m2. Dit bedrag is inclusief de bestrating en de aanleg door de stratenmaker. De kosten heeft u grotendeels zelf in de hand. Dit komt omdat u de keuze heeft om dure tegels of goedkope tegels te laten aanleggen. Leest u hieronder ons kostenoverzicht van de gemiddelde prijzen per soort van het bestraten van uw tuin. Soort product Gemiddelde prijzen. € 14 tot aan € 60 per m2. Grind Split als bestrating. € 9 tot aan € 10 per m2. € 35 per uur. € 12 tot aan € 18 per m2. € 5 tot aan € 12 per m3. € 5 tot aan € 9 per meter. Ook de ondergrond waar de tuintegels op gelegd worden is van groot belang. Zo kan de bestrating in cement gelegd worden maar ook op vlak opvulzand. Of het nu gaat om een klein stukje of een grote tuin de Hovenier -Gigant is de partij als u redelijk goedkoop uit wilt zijn.

Contacteer ons